Connecting the Docs

Iedere derde donderdag van de maand online Connecting the Docs

Wil jij de krachten bundelen en word je ook blij van contact met andere artsen die de menselijkheid in de zorg centraal zetten?

Iedere derde donderdag van de maand organiseren we online Connecting the Docs van 20.00 tot 21.00 uur voor inspiratie en verbinding met elkaar. Iedere maand een ander thema met persoonlijke verhalen, interessante sprekers en tijd om met elkaar te praten.

Programma

16 september – De volgende Connecting the Docs is met Casper Tax. Hij is chirurg in opleiding, medeoprichter stichting Medical Business en bestuurslid van De Jonge Specialist. Hij is eigenwijs, loopt met enige regelmaat tegen een muur aan, en kan als een echte Hollander klagen. Herken jij dit of wil je er meer over horen? Schrijf je dan vooral in voor Connecting the Docs! Casper zal ons meenemen in zijn ervaring over eigenwijs zijn binnen de zorg en hoe dit ook een kracht kan zijn.

Wij hebben al een keer met Casper Tax mogen spreken omdat hij Leading Doctor van het seizoen is geweest. Hier kan je het interview lezen.

21 oktober – De Connecting the Docs van 21 oktober is met Annemarie Joosen, zij is marketing specialist en zal vanuit een verfrissende niet-medische hoek vertellen over hoe je mensen tot positief gedrag kan verleiden. Dit doet zij aan de hand van een mix van verschillende onderwerpen, zoals communicatie (storytelling) en de theorieën van Daniel Kahneman (effect op je brein van goed verhaal).

Ben jij erbij? Meld je snel aan via info@leadingdoctors.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Leading Doctors!

Je kunt ons ook volgen via LinkedIn en Instagram.