Opname Connecting the Docs, Generatieleren

Gepubliceerd op: 08-11-2023

Op 15 juni heeft Sanderijn van Slobbe tijdens Connecting the Docs verteld over generatieleren. Aangezien mensen steeds langer leven en daardoor langer blijven werken, kan dit leiden tot een generatiekloof op de werkvloer. Elke generatie heeft andere kenmerken, gebruiken en krachten. De opname van Connecting the Docs is hier terug te kijken!

Sanderijn vindt het belangrijk dat we deze kenmerken, gebruiken en krachten van elkaars generatie kunnen herkennen en erkennen. Door elkaars kracht te waarderen en in te zetten, kunnen we onze generatiekrachten bundelen om de kloof te verkleinen en juist te spreken over begrip en verbinding.

Sanderijn komt zelf uit de Millennial generatie (1985-2000). Als sport- en prestatiepsychologe spreekt generatieleren haar aan, omdat het gaat over met, van, en over elkaar leren, wat ook erg belangrijk is in goed presterende sportteams. Begrip en verbinding zorgen voor een betere samenwerking, meer energie en meer (werk)plezier!

Sanderijn is trainer bij trainingsbureau Careerwise, dat zich richt op de young professional doelgroep (Millennials en Generatie Z). Om de ca. twee jaar doet Careerwise onderzoek naar werkbehoeften onder duizenden young professionals in Nederland.

Kijk hier de opname!