Programma's

BURNIN Medisch Leiderschap – Individueel

Wil jij de Leading Doctor in jezelf versterken? Dan hebben wij een mooi programma! Het BURNIN Medisch Leiderschaps Programma bieden wij vanaf september aan voor individuele inschrijvingen.

In vijf dagdelen gaan we in op jouw drijfveren, talenten en motivatie en maken we de stap naar hoe je jouw eigenheid kan inzetten op de werkvloer. Op die manier kan je de lead pakken en behouden over jouw leven. Van inzicht, naar verandering met een groep inspirerende artsen.

Data:
Vrijdag 3 september: Kickoff en 1e worshop samen van 10 tot 17 uur
Vrijdag 15 okt: 13.30 tot 17 uur – workshop 2
Vrijdag 26 nov – 13.30 tot 17 uur – workshop 3
Vrijdag 21 jan 2022 – 13.30 tot 17 uur – workshop 4
Vrijdag 4 maart 2022 – 13.30 tot 20 uur – workshop 5 met borrel/ diner

Voor: ANIOS, AIOS, specialisten die de Leading Doctor in zichzelf willen versterken
Groep: 8-18 personen
Investering: € 1850,- (dit is voor de 5 dagdelen, een persoonlijke intake om de vraag en het doel te verhelderen en een 1 coachsessie gedurende of na het traject).
Locatie: centraal in Nederland
Accreditatie (ABAN) aangevraagd

Heb jij interesse in ons BURNIN Medisch Leiderschaps Programma of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

BURNIN-programma

Burn-out voorkomen is gelukkig niet voor iedereen relevant, maar BURNIN blijven wel! Dit programma is ontwikkeld om met een groep medici (artsen, verpleegkundigen, paramedici) te volgen om duurzame inzetbaarheid te versterken.

Lees verder

Traineeship

Programma van 1 tot 2 jaar ingebed in de opleiding tot specialist. In het traineeship combineren we elementen uit het BURNIN-programma met intervisie en persoonlijke coaching.

Lees verder

Trainingen & workshops

Onze workshops kunnen gaan over thema’s zoals samenwerking, talentontwikkeling, persoonlijk en medisch leiderschap, tijd- en energiemanagement, Just Culture en BURNIN blijven.

Lees verder