Wie?

Claire Loots - huisarts - oprichter

Claire Loots - huisarts - oprichter

Waar gaat jouw vuur van AAN?

Ik hou van avontuur, nieuwe dingen ontdekken en olifanten paadjes maken. Ik vind het te gek om samen, vanuit verbinding iets te creëren. Ik ben altijd benieuwd naar het verhaal achter het verhaal. Spontaniteit en geintjes zijn mijn dagelijkse energyboosts.

Wat doe je bij Leading Doctors?

Samen met Heleen heb ik Leading Doctors opgericht. Met het team bedenken we plannen, maken we die concreet en zetten we het om in daden. Ik ontwerp en geef trainingen, vertel mensen over onze Stichting, verbind mensen met elkaar, doe onderzoek en ik blijf de vuurtjes van ons allemaal opstoken.

Claire in 3 woorden

Pionier, verbindend, daadkracht.

Heleen Esser - socioloog - oprichter

Heleen Esser - socioloog - oprichter

Waar gaat jouw vuur van AAN?

Nieuwe plannen bedenken, nieuwe dingen leren, nieuwe dingen doen. Mensen in beweging krijgen. Verhalen van mensen, daar kan ik geen genoeg van krijgen. Avonturen beleven met mijn 2 dochters (én vriend). En verrassingen; het leukste wat er is!

Wat doe je bij Leading Doctors?

Naast goede vriendinnen, bleken Claire en ik ook goede business partners; zo startte wij in 2013 samen Geneeskeuze en volgde in 2019 Leading Doctors. Naast het coachen, het ontwerpen en geven van de trainingen, nieuwe plannen en projecten bedenken en uitvoeren, bemoei ik me het liefst met van alles.

Heleen in 3 woorden

Speels, menselijk, enthousiast!

Madelon Minneboo - cardioloog in opleiding

Madelon Minneboo - cardioloog in opleiding

Waar gaat jouw vuur van AAN?

Ik word enthousiast van bevlogen dokters, waarbij de zorg rondom de patient centraal staat, en dat we als team te werk gaan. Bij Leading Doctors zie ik deze bevlogenheid in het team terug en dat geeft mij weer energie.

Wat doe je bij Leading Doctors?

Mijn organisatietalent gebruik ik om leading doctors beter op de kaart te zetten, de zogenaamde stille kracht achter de schermen. Samen met het team ga ik ervoor zorgen dat Leading Doctors bekend wordt onder alle dokters in Nederland en dat het contact goed verloopt.

Madelon in 3 woorden

Georganiseerd, vol energie, betrokken dokter.

Laura Rotte - kinderarts in opleiding

Laura Rotte - kinderarts in opleiding

Waar gaat jouw vuur van AAN?

Samen zijn, beleven en ondernemen.
Mensen (her)ontdekken.
Keten. Vrijheid.

Wat doe je bij Leading Doctors?

Artsen en andere geïnteresseerden verbinden met Leading Doctors en haar impactvolle initiatieven. Daarnaast geef ik workshops en trainingen.

Laura in 3 woorden

Oprecht, nieuwsgierig, nuchter.

Judith Zeevenhooven - co-assistent

Judith Zeevenhooven - co-assistent

Waar gaat jouw vuur van AAN?

Verbinding en contact met mensen, de kracht en vuurtjes bij anderen ontdekken en (weer) aan laten wakkeren, de mens in de dokter (of enig andere beroepsoefenaar) zoeken, en genieten van de kleine dingen in het leven die ik heel graag deel met mijn vriend, vrienden en familie.

Wat doe je bij Leading Doctors?

Na jaren topsport te hebben bedreven in teamverband, kwam ik tijdens een workshop in aanraking met Leading Doctors. Ik geef inmiddels zelf trainingen en workshops aan jonge dokters, waarin ik mijn hockey achtergrond gebruik als metafoor voor het artsenbestaan. 

Judith in 3 woorden

Verbinder, enthousiast, open.

Janneke Loomans - wetenschapper en consultant

Janneke Loomans - wetenschapper en consultant

Waar gaat jouw vuur van AAN?

Mijn vuur gaat aan van het verbinden van mensen en het verzamelen van verhalen. Dat doe ik door het beleven van avonturen en door steeds met een andere bril naar de wereld en mensen proberen te kijken. 

Wat doe je bij Leading Doctors?

Ik help bij het bedenken en vertellen van ons verhaal om het zo wijd mogelijk te kunnen verspreiden. Daarmee willen we de impact bij artsen, de maatschappij en in de wetenschappelijke wereld zo groot mogelijk maken. 

Janneke in 3 woorden

Enthousiast, nieuwsgierig, in beweging!

Marije Smits - kinderarts in opleiding

Marije Smits - kinderarts in opleiding

Waar gaat jouw vuur van AAN?

Ik ga voor mijn idealen en word warm van een uitdaging! Door mijn topsport achtergrond (paralympisch verspringen met een “blade”) doe ik graag een stap extra. Nog liever doe ik dat samen met een groep, door het delen van positieve energie!

Wat doe je bij Leading Doctors?

Al toen Claire en Heleen Geneeskeuze oprichtte was ik vanaf de zijlijn betrokken. Sinds Leading Doctors bestaat geef ik zelf ook workshops en trainingen, elke keer uitdagend en een feest! Daarnaast houd ik me bezig met onderzoek naar de effectiviteit van onze programma’s en vertel ik aan iedereen die het maar wil horen wat we doen!

Marije in 3 woorden

Energiek, daadkrachtig, sportief. 

Robin Warmenhoven - student Health Care Management

Robin Warmenhoven - student Health Care Management

Waar gaat jouw vuur van AAN?

Blijven leren en ontwikkelen en steeds nieuwsgierig te blijven naar jezelf en de ander, en in verbinding met anderen tot nieuwe inzichten en beweging komen.
Dit voel ik ook bij Leading Doctors als we samen met het team werken aan nieuwe projecten. Ik kan hier steeds weer geïnspireerd raken.

Wat doe je bij Leading Doctors?

Ik kwam bij Leading Doctors omdat ik een podcast luisterde met Heleen en Claire en meteen voelde dat ik hier een onderdeel van wilde zijn. Bij Leading Doctors werk ik om ons verhaal te vertellen en mensen aan te spreken, zoals ik zelf ook aangesproken werd, om onderdeel te worden van deze beweging.

Robin in 3 woorden

Gemotiveerd, betrouwbaar, consciëntieus.